Demà és el dia R! Per a molts serà un dia normal i quotidià i, en canvi, per a mi serà un dia intens i apassionant. Després d’esperar un any!! Un any ja!!! i d’haver postposat aquest dia per tal de tenir un rutrú encara més bo finalment és a tocar.
Inicialment el rutrú necessitava una maceració moderada, en pocs mesos ja hauria de ser prou bo però l’enginy i la paciència han fet que aquest temps l’hagi anat allargant i allargant per tal de poder obtenir un beuratge equilibrat, molt aromàtic i, el millor, en evolució constant!
A partir de demà començarà una nova etapa pel rutrú. Una part la faré madurar en roure i la resta l’embotellaré i deixaré que acabi d’evolucionar en ampolla (almenys fins que ens el beiem, perquè l’objectiu és beure’l 😀 )
Així que ja falta poc, la data s’apropa i els nervis creixen…
A més a més ja estic preparant el de l’any vinent, hi haurà alguns canvis, serà divertit!