20kg de maduixes rutrú 2018

Començo el Rutrú 2018

Fa una setmana que vaig engegar el Micromecenatge.
En aquesta setmana hem avançat bastant malgrat que encara falta per assolir l’objectiu.

Tanmateix no tot és el micromecenatge, a la vida! L’any va avançant i enguany porto més retard del volgut en l’elaboració del Rutrú. És per això que aquest cap de setmana he començat a fer el Rutrú 2018! Quina emoció! Dissabte a primera hora vaig anar a mercat a Lleida (fet que sempre em complau), a comprar les maduixes. 20 kg de maduixes fresques, dolces i boníssimes, han deixat un perfum al cotxe que convidava a no sortir-ne…

Un cop tenia la matèria prima comprada, he fet una última esbandida al dipòsit d’acer inoxidable i l’he baixat al celler, on ja fa setmanes que he enllestit la resta de la infraestructura, ara comença a semblar una cosa sèria…

Després el dia m’ha portat cap a moltes bandes fins al vespre, quan m’he posat a rentar les maduixes i treure’ls les fulles verdes, una a una, triar-les bé, descarar les que tocades, lletges, tristes… Sembla que no però gestionar 20 kg de maduixes és una bona estona… Sort que val (i molt) la pena!

Un cop totes les maduixes han estat netes i esfullades només faltava començar la maceració! Ja havia previst que el micromecenatge no arribaria a temps per a comprar el rom abans de començar el Rutrú 2018, per tant em vaig anticipar i vaig comprar-ne uns litres i començar a preparar el Rutrú a temps (i tot i així he fet tard).

Estava tant content que n’he fet un vídeo, aquí el teniu. I recordeu que podeu ser co-creadors del projecte fent clic aquí.

Deixa un comentari