Verkami Rutrú 2018

La vida x10!

Ara us faré una revelació. La creació d’aquest bloc no ha estat espontània, no pas. La creació d’aquest bloc ha estat després d’un procés llarg que ha anat madurant entre dinars i sopars i que ahir va culminar un altre estadi. Tot això és molta informació confidencial que estic rebel·lant…

Enguany tocava fer un salt amb el Rutrú. Enguany pretenc multiplicar per 10 la producció de Rutrú, és a dir, fer 100 litres litres de rom (amb tota la proporcionalitat que això comporta). Els que em coneixeu sabeu que no tinc problemes en plantejar-me reptes delirants i acabar-los fent, doncs ara anem a per aquest. Dic que tocava perquè ja havia arribat al final del repte del Rutrú (és a dir, ja havia aconseguit fer un licor bo, molt bo) i sense risc no hi ha joc, sense joc, no hi ha diversió i al cap i a la fi som aquí per passar-ho bé, oi?

Per tant vaig proposar-me augmentar la producció x10! Fa uns mesos que ho estic preparant tot, des de trobar el dipòsit per a poder fer la maceració fins a l’elaboració dels textos i fotos per a la promoció del projecte.

A més a més, ja sabeu que els camins fàcils no són els que acostumo a prendre, és per això que vaig trobar més divertit fer aquest canvi comunitàriament, a través d’un crowdfunding. Trobo genial que aquesta ampliació sigui, alhora un projecte de cocreació, és a dir, un projecte que es comparteix des del principi. De fet, crec que encara el fa més atractiu i no dubto que el Rutrú que en surti serà més bo que mai. Durant la preparació de tot això, com he dit, han sortit projectes col·laterals, com aquest bloc, canal oficial de difusió del Rutrú (entre altres coses).

De fet, trobo genial el nom, el logo (l’he fet jo, vés que he de dir) i la ideia, de fet la ideia, és una ideia total. Un concepte total per a tot el que estic muntant – i desmuntant – al voltant del Rutrú, però això, ja es veurà, perquè si és, serà gran, i si ha de ser, fluirà, solet, fi i serà de bon baixar…

De moment puc dir que he muntat aquest bloc per a explicar tot el que estic fent i ara estic fent un Verkami. Podreu participar al meu verkami fent clic en aquest enllaç Tota aportació és bona i tots els comentaris i preguntes benvinguts, perquè el Rutrú és bo si es comparteix i precisament per això el faig. Així que enguany he decidit multiplicar x10 la vida i el Rutrú!

Deixa un comentari