Flors ametller aigües del segre

Més enllà

Més enllà de la quotidianitat hi ha més coses. De vegades la gràcia rau en que les coses et vinguin a veure enmig de la quotidianitat. Això precisament és el que em va passar ahir, al mig de la feina, mentre tenia el cap ocupat en organitzar tot el que em quedava per fer va i, com un llamp em trenca el pensament una una foto, una olor. Flor d’ametller.

Més enllà de la imatge,del color, esdevé la idea. Flor d’ametller. Capturar l’estranya i aromàtica olor de flor d’ametller i poder-la beure. Una idea com un llamp que t’esquerda per dins i et deixa el rau rau.

Més enllà del pensament continuo treballant (encara sóc a la feina) però ja sento dins meu com germina la idea. Arribo a casa amb el cap bullint, sobretot perquè sóc conscient de l’efímeres que són les flors d’ametller.

Més enllà del pensament, la idea, la imatge, l’olor hi ha l’acte. L’acte d’aquest matí, ben d’hora, ben d’hora (a les 7 del matí) he anat a collir les flors d’ametller i, encara ben fresques i tendres he començat el procès. De fet n’he començat 3 de processos. Com sempre en el món dels alcohols, ara toca esperar… Fins que no hagi acabat la maceració no en sabré el resultat.

Més enllà de tot plegat hi ha els fets. No tinc molt clar què pot passar, però sigui el que sigui ha estat fruit d’una idea i d’una il·lusió. Us informaré del resultat (al seu moment, clar)

 

 

 

 

 

tot el que havia fet fins ara hi ha el que he fet avui. No sé pas què en sortirà d’aquí, però el que quedarà clar que ho hauré investigat

Deixa un comentari

*

code